webben_900x300_bilder_final

Vi-skogen i samarbete med Artister för Miljön presenterar konserten Pengarna åt skogen, där folkkära artister som Helen Sjöholm, The Real Group, Janne Schaffer, Magnus Carlson från Weeping Willows, Babben Larsson och  Anders Lundin kommer uppträda till förmån för Vi-skogen. Den 3 maj på Cirkus i Stockholm bjuder de folkkära artisterna på en storstilad konsert.

Biljetter finns till försäljning på ticnet.se. Konserten hålls söndagen den 3 maj klockan 18.00 på Cirkus och är ett samarbete mellan Artister för miljön, Cirkus och Vi-skogen, där Cirkus ställer sin scen till förfogande till självkostnadspris. Regisserar gör Anders ”Butta” Börjesson och kapellmästare är Peter Ljung. Till kvällen erbjuder Cirkus en ekologisk specialmeny komponerad av Rune Kalf Hansen.

Klicka här för att köpa biljetter till ” Pengarna åt skogen”

Biljettpris: 380 kr ink. serviceavgift.

Huvudsponsor:
kf_stockholm_konsert

Medverkande

Helen Sjöholm

Helen Sjöholm

Helen Sjöholm är med sina sju Grammis och två Guldmasker en av Sveriges mest älskade sångerskor. Hon har värmt många hjärtan med sin medverkan som Kristina i musikalen Kristina från Duvemåla och som Gabriella i filmen Så som i himmelen, bland mycket annat. Helen, som ofta får många blombuketter efter sina framträdanden, brinner för att få fler scener att börja ge bort Vi-skogens Tackträd istället.
Babben Larsson

Babben Larsson

Babben Larsson kan i år fira 25 år som artist. Hon har fått svenska folket att skratta i allt från egna stand-up-shower till TV-program. Hon är författare, föredragshållare och har skapat sin helt egna app som hon kallar – Bappen. Babben har varit en inofficiell ambassadör för Vi-skogen länge, och är nu glad över att kunna titulera sig officiell Vi-skogsambassadör.
Anders Lundin

Anders Lundin

Anders Lundin är den folkkäre programledaren som lett allt från Allsång på Skansen till Melodifestivalen och Expedition Robinson. När han inte är programledare i TV står han på scen som komiker, sjunger eller producerar naturfilmer. Anders har ett brinnande intresse för djur och natur, och tvekade inte att tacka ja när vi frågade honom om han ville bli Vi-skogens ambassadör.
The Real Group

The Real Group

The Real Group är en svensk a cappella-grupp som idag är en av världens ledande vokalgrupper inom sitt område. De har förvaltat ett arv från grupper som Swingle Singers och King's Singers, men samtidigt varit banbrytande genom att ha utvecklat en egen stil. Repertoaren är bred, från Mozart till Michael Jackson och även helt nyskrivet material. The Real Group bildades 1984 och under hela 2015 firar de sitt 30-årsjubileum! Sin första CD släppte de 1987. Sedan dess har de producerat ett stort antal CD och DVD:er, samt egna TV-program. För att kompensera för sin påverkan på miljön har de en egen insamling och planterar träd i Vi-skogen.
Magnus Carlson

Magnus Carlson

Magnus Carlson är en svensk sångare, kompositör och textförfattare. Han är medlem i gruppen Weeping Willows men har även släppt album som soloartist och gjort en rad musikprojekt som Tandem Sky och The Moon Ray Quintet. År 2010 medverkade han på Petters singel "Gör min dag" från albumet En räddare i nöden.
Janne Schaffer

Janne Schaffer

Janne Schaffer har skrivit musiken till Electric Banana Bands låtar och till musikalen Banankontakt samt till flera av Lasse Åbergs filmer. Han har spelat på häften av ABBAs mer än 100 låtar och på nästan alla Ted Gärdestads låtar. I mer än 40 år turnerade han med Björn J:son Lindh och spelade låtar som Norrland, Brusa Högre Lilla å och Härifrån till Evigheten. Janne har under årens lopp gjort 14 soloskivor samt sex samlingsskivor i eget namn och mer än 5 000 inspelningar som studiomusiker. Janne har tilldelats två Grammisar samt regeringens medalj ”Illis Quorum”. ( Foto: Louise Billgert)
Peter Ljung

Peter Ljung

Peter Ljung, 54, har i mer än 30 år arbetat som studiomusiker, pianist och kapellmästare. Har arbetat med de flesta svenska artister, såsom Tomas Ledin, Magnus Uggla, Agnetha Fältskog, Carola, Helen Sjöholm med flera. Peter har även samarbetat med Benny Andersson och Björn Ulvaeus i konsertversionen av musikalen Chess, sedan uruppförandet 1984. Peter har också ett långvarigt samarbete med Janne Schaffer i olika projekt.
Anders Butta Börjesson

Anders Butta Börjesson

Anders Butta Börjesson är en flitigt använd regissör, koreograf och manusförfattare. Butta har tex basat för Diggiloo-turnén de senaste 7 åren, invigningen av EM i Friidrott 2006 och miljögalan ”Leve Klotet”, för att nämna några. Han blev Guldmasken-nominerad för ”Bästa koreografi” för China-revyn, och vann senare Juryns specialpris för sina insatser inom scenkonsten. Butta är sångare och var tidigare musikalartist, så Helen Sjöholm lärde han känna redan i ”Kristina från Duvemåla”.
Artister för miljön

Artister för miljön

Artister för Miljön - ett nätverk med konstnärligt yrkesverksamma, engagerade artister som vill bidra till en långsiktigt hållbar utveckling. Vi sprider kunskap och engagemang på ett lustfyllt sätt kring miljö - och hållbarhetsfrågor - till artister via artister! En hållbar värld - är inte bara ett måste utan något att verkligen längta till!
Fler sätt