Vi-skogen arrangerar konsert för miljön: ”Det blir en härlig konsert”

20 april, 2015 · Vi-skogens ambassadörer · Inga kommentarer

Helen-Sjoholm_590 Helen Sjöholm, en av Vi-skogens ambassadörer.

Den 3 maj ställer sig Vi-skogens nyblivna ambassadör Helen Sjöholm på Cirkus scen i Stockholm för en unik konsert för Vi-skogen. Hon får sällskap av The Real Group, Janne Schaffer, Babben Larsson, Anders Lundin och Magnus Carlson från Weeping Willows.

När jag först fick höra om Vi-skogen blev jag blev imponerad och glad över en organisation som så tydligt arbetar med något hållbart. Det blev snabbt tydligt för mig vad pengarna går till och på vilket sätt träden påverkar i rätt riktning. Det gjorde att jag gärna tackade ja till att bli ambassadör för Vi-skogen.

När jag ser följderna av Vi-skogens arbete blir jag upplyft, träden startar en positiv dominoeffekt. Metodenär långsiktig och påverkar både enskilda människor och hela samhället på många plan: socialt, miljömässigt, ekonomiskt, utbildningsmässigt… Det är just det som är så fint– att det verkligen handlar om hjälp till självhjälp.

Som ambassadör känns det jättekul att synliggöra Vi-skogen på ett större plan – konserten den 3 maj är en början till det.

Pengarna åt skogen! kommer vi göra oväntade samarbeten. Det blir lustfyllt både i engagemanget och i musikaliteten. Jag har tidigare jobbat lite med Magnus Carlson som är en dröm-duettpartner. Och det ska bli jättekul att få musicera med The Real Group, Janne Schaffer, Anders Lundin och Babben.

Det kommer bli en unik konsert på många plan, eftersom vi sällan gör något tillsammans annars. Det blir möten med nya musikanter och sångarpartners – allt med engagemanget för Vi-skogen som den gemensamma nämnaren.

Så till alla som funderar på om ni ska gå på konserten: Gör det! Ni får engagerade människor som till tonerna av en unik och härlig konsert vill berätta om något som alla skulle behöva ge en slant till. Det är inget att tveka på!

 

Berättat för Susanna Wendt

Fler val