Vi-skogens fotbollspartner vann division 4

9 oktober, 2014 · Nyheter/Okategoriserade · Inga kommentarer

BK Flagg Bk Flagg firar segern.

Vi-skogens samarbetspartner, Malmöbaserade division fyra-laget BK Flagg, tog i söndags steget upp till division tre. Detta efter seger med 2-1 mot FBK Balkan.

 

Vi-skogen samarbetar med tre lag i Fotbollssverige. Ett av dem är BK Flagg i Malmö. I söndags vann laget den sista och avgörande matchen som innebar att laget slipper kval och därmed direkt går upp i division 3.
– Det var en härlig känsla, säger BK Flaggs ordförande Anders Henriksson till Vi-skogen.

 

BK Flagg stoltserar med Vi-skogens logotyp på tröjorna. Detta eftersom laget inte bara vill spela fotboll utan även uträtta saker utanför fotbollsplanen runt om i Malmö. Inför samarbetet med Vi-skogen informerade BK Flaggs styrelse om vad Vi-skogen står för och hur viktigt det är med fairplay för att bidra till Vi-skogens goda namn.

 

BK Flagg har även börjat samla in pengar till Vi-skogen med hjälp av insamlingsbössor. Inom kort ska laget lägga upp en egen insamling på Vi-skogens hemsida. Samarbetet med Vi-skogen har mötts av många positiva kommentarer.
– Vi har fått många glada tillrop när folk har sett loggan som seniorlaget har på bröstet. Jag tycker själv att organisationen är fantastisk, säger Anders Henriksson.

 

– Det här är första gången ett lag vinner en serie med Vi-skogen på tröjorna! Imponerande av BK Flagg som är en bra förening både i fötter, tanke och hjärta. Vi är väldigt glada över samarbetet och önskar lycka till i division 3, säger Ola Richardsson, kommunikationschef på Vi-skogen.

 

Läs mer om samarbetet här

Starta en egen insamling

Bli Trädplanterare

Fler val