Tack för att du sparar med hjärtat

14 februari, 2013 · Okategoriserade · Inga kommentarer

Ett varmt tack till dig som sparar i Swedbank Robur Humanfond! Ditt sparande bidrar till vårt viktiga arbete.

Det finns många som sparar med hjärtat. Ett samarbete som grundas på en vilja att göra något gott kan göra stor skillnad. Under 2012 har spararna i Swedbank Robur Humanfond bidragit med 377 468 kronor till Vi-skogens arbete. Pengarna delas ut på Hjärtedagen den 14 februari varje år.

Genom åren har Vi-skogen fått gåvor på Hjärtedagen motsvarande 2 728 502 kronor från alla er som fondsparar i Swedbank Robur Humanfond. Det är vi både stolta och glada över.

Vi vill tacka alla er som genom fondsparande stöttar vårt viktiga ideella arbete. Valet att spara i en ideell fond, eller gåvofond, är inte bara en investering för den egna framtiden utan även en betydelsefull insats för en mer hållbar samhällsutveckling.

Swedbank Robur tackar fondspararna – 37 miljoner anledningar att säga tack

Länk till kampanjsidan

Fler val