78,5 miljoner till Världens Barn

17 oktober, 2012 · Framtidens bönder/Nyheter/Världens Barn · Inga kommentarer

I söndagens avsnitt av GoKväll redovisades året resultat av insamlingen till Världens Barn. Tillsammans har alla frivilliga, företag, Svt och Sveriges Radio lyckats samla in fantastiska 78,5 miljoner. Det betyder att Vi-skogen får 4 miljoner kronor som kan användas till att utbilda framtidens bönder.

Inslag från Vi-skogens verksamhet i Uganda

Hanna Wetterstrand på Vi-skogen berättade under söndagens program om Vi-skogens arbete med barn och unga. Under programmet visades också ett inslag från Vi-skogens projekt i Uganda. För er som missade programmet finns det att kika på här

Sorsele tog hem kommunkampen

Ett lekfullt inslag i insamlingen är en kommunkamp som på många håll bidrar till en kraftsamling och stort engagemang. Ännu en gång tog Sorsele kommun hem segern med hela 136,93 kronor per invånare.
Tack alla ni som bidragit till insamlingen!

Text: Karin Henningsson

Fler val