Talangtävling mot fattigdom på Peace & Love

26 juni, 2012 · Nyheter/Pressmeddelanden · Inga kommentarer

Sjung och bekämpa fattigdomen. Med den uppmaningen bjuder Vi-skogen nu in Sveriges alla oupptäckta stjärnor att delta i talangtävlingen Voice of Vi-skogen under Peace & Love.

- Vi gör ingen skillnad på growlande hårdrockare eller sköna soulsångare, alla är lika välkomna och har samma chans att vinna! Ju fler som deltar och röstar desto större resurser går till att plantera träd och minska fattigdomen i Afrika, säger Ylva Ågrahn, som ansvarar för tävlingen på Vi-skogen.

Voice of Vi-skogen genomförs den 28:e och 29:e juni på Peace & Loves aktivitetstorg som ligger mitt på campingen. Från 15.00 är scenen öppen för alla som vill visa sina musiktalanger för publiken.

För varje deltagare som ställer upp planterar sponsorn konsumentföreningen Svea ett träd i Vi-skogen. I vinnarens namns planteras dessutom 50 träd i Vi-skogen, vilket motsvarar 1 000 kronor. Förutom heder och ära får vinnaren även en gratisbiljett till nästa års upplaga av Peace & Love. Tvåan och trean får träd i Vi-skogen för 500 respektive 250 kronor.

Men den största skillnaden kan publiken göra. De avgör vem som vinner genom att sms-rösta på sina favoriter, och hur många ytterligare träd som ska planteras i Vi-skogen. Ett röst-sms kostar fem kronor.

Anmälan och regler

Deltagarna anmäler sig på plats eller på Vi-skogens Facebook-sida före festivalen. Deltagarna uppträder under 1-2 minuter, solo eller i grupp, gärna med medhavt instrument. Antalet deltagare är begränsat och först till kvarn gäller.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ylva Ågrahn, tävlingsansvarig Voice of Vi-skogen, 08 120 371 76, ylva.agrahn@viskogen.se
Marcus Lundstedt, pressekreterare Vi-skogen, 070 107 43 17, marcus.lundstedt@viskogen.se

Fler val