Pressmeddelande: Babypresenten för en bättre värld

7 juni, 2012 · Nyheter/Pressmeddelanden · Inga kommentarer

Vill du ge nykomlingen en god start i livet? I dag lanserar Vi-skogen ett babypaket med mjukisdjuret ”trädkramaren” och en ekologisk sparkdräkt. För varje paket planteras sju träd genom Vi-skogen – som bidrar till att minska fattigdomen i Afrika.

Paketet kostar 449 kronor och börjar säljas i dag via Vi-skogens webbshop på www.viskogen.se. Den går också att beställa genom att ringa till Vi-skogen på 08-120 371 70.

Om Vi-skogens välkomstpaket:

  • Trädkramaren har kardborre på händerna för att ge garanterat effektiva kramar, eller sitta fast på spjälsäng eller vagn. De tillverkas på Zanzibar i Tanzania och är CE-märkta.
  • Sparkdräkten är tillverkad i 100 procent ekologisk bomull och under rättvisa förhållanden.
  • Gåvorna levereras i en bomullspåse av 100 procent ekologisk bomull.
  • För varje välkomstpaket planteras sju träd genom Vi-skogen som bidrar till att minska fattigdomen i länderna runt Victoriasjön.

Om Vi-skogen

Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som arbetar med trädplantering och hjälp till fattiga bönder i länderna runt Victoriasjön. Sedan starten 1983 har organisationen bidragit till att över 100 miljoner träd planterats, och förbättrat livet för mer än 1,2 miljoner familjer.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Marcus Lundstedt, pressekreterare Vi-skogen Telefon: 070 107 43 17 Mejl: marcus.lundstedt@viskogen.se

 

Fler val