Programchef till Vi-skogen i östra Afrika

29 maj, 2012 · Nyheter · Inga kommentarer

Vi-skogen söker nu en programchef till östra Afrika. Som programchef ansvarar du för att verksamheten utvecklas i enlighet med Vi-skogens fastlagda målsättningar, strategier, och arbetsmetoder. Du säkerställer att organisationen bedriver verksamhet av hög kvalitet genom systematisk planering, uppföljning och dokumentation. Du ska vara en erfaren chef som kan driva en förändringsprocess och utveckla organisationen; allt för att verksamheten ska växa för att därmed fattigdomen minska, i regionen. En viktig del av arbetet består i omvärldsbevakning och strategiskt nätverksarbete i regionen. Du ska kunna berätta om vår verksamhet, ha lätt för, och tycka om att, kommunicera.

Tjänstens placeringsort är Vi-skogens och Kooperation Utan Gränsers gemensamma regionkontor i Nairobi, Kenya.  Som programchef leder du ett regionalt team, ingår i regionchefens ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen. Du kommer att resa mycket i våra verksamhetsländer.

Vi vill att du har:

  • Flera års erfarenhet av att leda verksamhet med goda resultat
  • Erfarenhet av organisationsutveckling och förändringsarbete
  • Erfarenhet av ekonomisk styrning och budgetanalysarbete
  • Erfarenhet av utlandsarbete inom bistånd och utveckling
  • Goda ledaregenskaper och analytisk förmåga
  • Förmåga att hantera pressade situationer och arbetsperioder
  • Högskoleutbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

För mer upplysningar om tjänsten kontakta:

Personalchef Carina Andersson: carina.andersson@utangranser.se Regionchef Henrik Brundin henrik.brundin@sccroea.org Vd Anneli Rogeman: anneli.rogeman@utangranser.se

Vi vill ha din ansökan och cv senast den 25 juni 2012 till hr@utangranser.se

2012-10-02: Tjänsten är tillsatt. Läs mer här

Fler val