Banco Ideell Miljö delar ut 215 484 kr till Vi-skogen

14 februari, 2012 · Nyheter · Inga kommentarer

2012-02-14

Banco Ideell Miljö delar ut 215 484 kr till Vi-skogen

Ikväll firar Swedbank Alla hjärtans dag på traditionsenligt sätt genom att dela ut pengar till en rad ideella organisationer, bland annat till Vi-skogen. Pengarna kommer från Swedbank och Sparbankernas kunder som under 2011 har sparat i ideella fonder. Totalt delar Swedbank ut 33 miljoner kronor.

 

Alla som startar ett sparande i Banco Ideell Miljö kan ge ett bidrag till Vi-skogens arbete, samtidigt som man bygger upp ett eget sparande. Som sparare i Banco Ideell Miljö bidrar du med 1–2 procent av din fondförmögenhet varje år till en ideell organisation som du själv väljer.
Vi-skogen får ikväll en utdelning på 215 484 kr. Sedan 1997 har Vi-skogen fått över 2,3 miljoner kronor från fondspararna.

- Genom att spara i Banco Ideell Miljö kan man både se sina pengar växa samtidigt som man ger ett värdefullt bidrag till Vi-skogens arbetet. Vi är väldigt glada och tacksamma för det här samarbetet som betyder mycket för oss och vi tackar alla fondsparare, säger Katarina Andersson, insamlingschef på Vi-skogen.

Fler val