Vi-skogen på Peace & Love 2011

7 juni, 2011 · Nyheter · Inga kommentarer

2011-06-07

Vi-skogen på Peace & Love 2011

För alla festivalsugna läsare så kan vi berätta att Vi-skogen i år kommer finnas på plats på den populära festivalen Peace & Love. Den 28 och 29 juni finns vi på plats på festivalen tillsammans med Kooperation Utan Gränser.

 

Ylva Nyberg och Johanna Liljenfeldt
Ylva Nyberg och Johanna Liljenfeldt håller ett seminarium på Peace & Love i år.

I Konsumentföreningen Sveas tält kan man komma och besöka oss, delta i tävlingar, handla saker, fika Fairtrademärkta produkter eller bara sätta sig ner för en pratstund. På onsdagen den 29/6 kl 19.30 – 20.15 föreläser Ylva Nyberg och Johanna Lijenfeldt om hur afrikas fattiga drabbas av klimatförändringarna och hur de kan ställa om sitt jorbdruk för att bättre tackla exempelvis torkor och erosion.

 

Föreläsningen hålls på scen Phoenix. Kom gärna förbi oss om ni tänkt besöka festivalen!

Läs mer på http://www.peaceandlove.nu/.

Fler val